Velkommen til Dvdink

Kjøpsvilkår

- Klikk her for lese vår personvernerklæring. 

dvdink.no eies og drives av Dvdink as. 

Priser

Samtlige priser www.dvdink.no er oppgitt i NOK og er inklusive merverdiavgift.
 

Betaling

Du kan betale med kredittkort, forskuddsbetaling, postoppkrav i nettbutikken. For bedrifter som ønsker faktura er det bare og ringe eller sende mail.

Vilkår for kortbetaling

Vi aksepterer kort fra Visa, MasterCard. Kortbetalinger håndteres av Bambora, og er en sikker betalingsform.

Pengene reserveres på din konto når du aksepterer bestillingen, og trekkes på leveringsdagen.

Sikkerhet
Kortbetaling håndteres av Bambora. Dette betyr at alle overføringer mellom Dvdink AS og Bambora utføres med den aller sikreste teknologien. Kortnummeret ditt og din personlige informasjon er beskyttet hos Dvdink AS og Bambora, og formidles ikke til tredje part.

Forskuddsbetaling

Når du mottar ordre beviset fra oss står vårt kontonummer, kid og beløp inkludert frakt, Så snart fakturaen er betalt og beløpet bekreftet mottatt på vår konto vil de bestilte varene bli sendt.



Oppkrav

Varene sendes med innbetalingsgiro - pakken hentes og betales på ditt lokale post kontor.

Uavhentede pakker belastes med et gebyr fra kr. 450,-
 
 

Leveringer

Det er kun Postens forsendelseskostnader som kommer i tillegg. Det er ingen ekspedisjonsgebyrer.

Ordre opp til 1 kg kan leveres pr. brev. Ordre over 1 kg leveres som servicepakke eller hjem på dør (17-21) med sporing.

Pakke over natt 09 neste morgen

Bedriftspakke leveres til bedrifter 09 - 16

Varene sendes med Posten Norge eller annen hensiktsmessig transportør etter avtale. 

Leveringstid

Ordre innkommet før kl 16:00 sendes normalt neste dag.
Dersom varen(e) ikke er på lager ved bestilling vil varen(e) bli restnotert og ettersendt uten kostnad for kunden.


Garanti

Dvdink A/S garanterer at varene fungerer på anvist måte og at de ikke gjør skade på din skriver eller din brenner. Dersom varene ikke fungerer som anvist, erstatter Dvdink AS produktet med tilsvarende ny vare. Skriverens garanti påvirkes ikke av om du bruker kompatibel eller original patron.

Brenner roboter/tårn selges kun til næring med organisasjonsnummer da dette har bare 1 års garanti.


Returrett

Du har full returrett på egen bekostning innen 14 dager fra vår leveringsdato. Varen må være ubrukt og i uåpnet originalemballasje når dette er en privat kunde. Gjelder ikke bedriftskunder.


For at returen skal bli godkjent, må du sende en e-post til kundetjenesten kontor@lpnetshop.no for å motta returinstruksjoner. Oppgi fakturanummeret sammen med en forklaring til hvorfor du ønsker å returnere produktet.


Etter lov om angrefrist, kan du trekke deg fra bestillingen innen 14 dager etter at du har mottatt produktet . Det betyr at du har rett til å bytte eller sende varen i retur innen 14 dager etter at du har mottatt varen, under forutsetning at varen ikke er brukt.

Dersom du avbestiller, skal du ha tilbakebetalt beløpet du har betalt.

Fraktomkostninger i sin helhet dekkes av kjøper.  
Ved retur, må du behandle varen med varsomhet og ikke bruke den, slik at den kan leveres i samme stand som du mottok den. Blir varen skadd eller ødelagt på grunn av forsømmelse fra din side, risikerer du å miste avbestillingsretten.

Pengene betales tilbake minus frakt omkostninger til deg.


Reklamasjoner
2 års reklamasjonsfrist gjelder ihht forbrukertilsynets regler.

Dersom den leverte varen er defekt eller feillevert, kontakter du kundetjenesten slik at vi så snart som mulig kan rette opp feilen. Reklamasjon må skje så fort som mulig fra vår leveringsdato. Oppgi fakturanummeret sammen med en forklaring til hvorfor du ønsker å returnere produktet.

Obs! Før du returnerer en defekt eller feillevert vare, må du kontakte kunde tjenesten først for å få reklamasjonen godkjent.

Transportskader

Hvis du ved mottakelsen oppdager at varen har transportskade, må du ta kontakt og informere Posten eller annen transportør om dette umiddelbart.

Hvis Posten ikke påtar seg skadeansvaret, må du kontakte vår kundetjeneste.

Salgspant

Dvdink A/S  har salgspant i de solgte varer til sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av omkostninger og renter, jfr. pantelovens §§ 3-14 flg


Produktansvar

Hvis de solgte varer volder skade på ting og dette skyldes at det ikke byr den sikkerhet som bruker eller allmennhet med rimelighet kunne vente, er Dvdink A/S  erstatningsansvarlig i den utstrekning slikt ansvar i følge av lov 23. desember 1988 nr. 104 om produktansvar. Andre følgeskader erstattes ikke.

Force  majoure

Er Dvdink A/S  forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Dvdink A/S  fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Falske bestillinger

samtlige falske bestillinger eller forsøk på bedrageri vil bli politianmeldt. Dvdink A/S  utleverer all nødvendig informasjon til politiet for å være behjelpelig i etterforskningen.



Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med

Nedre Romerike tingrett som verneting.


Alle rettsspørsmål som oppstår skal bedømmes i henhold til norsk lov, hvis ikke annet skriftlig er avtalt mellom partene.  

Personopplysningspolicy

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.
I følge loven må vi be deg godkjenne at vi behandler og oppbevarer opplysninger om deg i vår database. Ved kjøp hos Dvdink A/S  bekrefter du denne godkjenningen. Alle personopplysninger du legger igjen hos oss, eller som vi får kjennskap til når du gjennomfører et kjøp, blir behandlet av Dvdink A/S
personopplysningsansvarlig.


Informasjonen vil bli brukt for at vi skal kunne ivareta våre forpliktelser overfor deg samt kommunikasjonen mellom Dvdink A/S og kunden.

Annet


Dersom varer leveres på paller skal det utveksles paller med fraktfører. Dersom kunden ikke har byttepaller belastes et palle gebyr på kr 85,- per pall.