Velkommen til Dvdink

- Klikk her for å lese våre betingelser / kjøpsbetingelser.

Personvernerklæring & Informasjonskapsler (Cookies)

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Dvdink AS sin nettbutikk.

Dvdink AS (org. no. 991 859 314 ) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettbutikken. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Dvdink. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.


Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (dvdink.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

 

Personopplysninger

Når du handler på dvdink.no ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig og kan endres og evt. slettes på siden din.

 

Betaling med kort

For at vår leverandør av betalingstjenester skal kunne gjennomføre betaling av varene dine på dvdink.no vil du bli bedt om å oppgi kredittkortopplysninger. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår leverandør og er underlagt denne leverandørens retningslinjer for personvern. Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kredittkortnummer) kun i den utstrekning og så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Lagring av kortinformasjon

Dersom du ønsker å handle ekstra raskt på dvdink.no har du muligheten til å lagre kortinformasjonen din hos vår betalingsleverandør. Vi lagrer aldri noe informasjon som kan spores tilbake til kortnummeret ditt. Hvis du velger å lagre kortnummeret ditt, kan du til enhver tid velge det bort igjen ved å kontakte vår leverandør av betalingsløsning.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker dvdink.no. Denne er nødvendig for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre et kjøp. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre kjøp.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på dvdink.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. dvdink.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

Personalisering

For å kunne gjøre handleopplevelsen din på dvdink.no best mulig, personaliserer vi deler av nettbutikken og kommunikasjonen til akkurat deg. Eksempler kan være personlige tilbud eller forslag til produkter vi tror du vil like basert på tidligere kjøp eller annen relevant markedsføring. Vi benytter tredjeparter til å levere deler av den personaliserte handleopplevelsen.

 

Personopplysninger til tredjepart

Dvdink selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Dvdink. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

I noen tilfeller videreformidler vi personopplysninger til tredjepart for å kunne gi deg personlig tilpasset og relevant innhold på andre nettsteder.

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

 

Kommunikasjon

Vi tilbyr alle våre kunder og brukere å motta meldinger med forslag, tips, tilbud og overraskelser gjennom nyhetsbrev på e-post. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å gå inn til denne siden og endre innstillingene.

Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefon-nummere, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.

 

Rettigheter

Dvdink har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Dvdink ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Ansvar for innhold på nettstedet

Dvdink endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

 

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker dvdink.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

 

Linker til andre nettsteder

Dvdink kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

 

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom dvdink.no

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

 

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på hei@lpnetshop.no

 

Her er en oversikt over cookies vi benytter oss av og hvilken informasjon de lagrer:

COOKIE navnBeskrivelse
CART Informasjon om din handlekurv.
CATEGORY_INFO Informasjon på sidene, noe som gjør at nettbutikken laster raskere.
COMPARE Produktene du har lagt til sammenligning.
CURRENCY Foretrukket valuta.
CUSTOMER En kryptert versjon av din kunde ID i nettbutikken.
CUSTOMER_AUTH En indikator, om du er innlogget i nettbutikken.
CUSTOMER_INFO En kryptert versjon av kundegruppen du tilhører.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Lagrer kundesegment IDen.
EXTERNAL_NO_CACHE Et flagg som indikerer om caching er aktivert eller ikke.
FRONTEND Din økt ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillater gjester å redigere egne ordre.
LAST_CATEGORY Kategorien du besøkte sist.
LAST_PRODUCT Produktet du så på sist.
NEWMESSAGE Indikerer om en ny melding er mottatt.
NO_CACHE Indikerer om cache er tillatt.
PERSISTENT_SHOPPING_CART En link til informasjon om din handlekurv og historikk, om du har besøkt en side.
POLL IDen til spørreundersøkelser du har svart på, på siden.
POLLN Informasjon om hvilke spørreundersøkelser du har svart på. 
RECENTLYCOMPARED Produktene du nylig har sammenlignet.
STF Informasjon om produktene du har sendt per e-post til venner.
STORE Butikkvisningen eller språket du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde har tillatt bruk av cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produktene du nylig har sett på.
WISHLIST En kryptert liste med produktene du har lagt i ønskelisten.
WISHLIST_CNT Antall produkter du har i ønskelisten.